check this postdata?



  • Hi friends, I wonder if ob can deal with this kind of post. How to set the config.? thanks much

    "
    POST /member HTTP/1.1
    Cache-Control: no-cache
    Connection: Close
    Pragma: no-cache
    Host: remote.xxx.com
    User-Agent: AnyConnect Windows 4.7.04056
    X-Transcend-Version: 1
    X-Aggregate-Auth: 1
    X-AnyConnect-Platform: win
    Content-Length: 896

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <config-auth client="vpn" type="auth-reply" aggregate-auth-version="2">
    <version who="vpn">4.7.04056</version>
    <device-id computer-name="DESKTOP-xxx" device-type="LENOVO xxx" platform-version="10.0.18363 " unique-id="6223A1E531255D19275BDEC65A262AB" unique-id-global="D04EAB9938E3656FEC56392203ADD">win</device-id>
    <mac-address-list>
    <mac-address>00-d8-61-1c-b9-59</mac-address></mac-address-list>
    <session-token></session-token>
    <session-id></session-id>
    <opaque is-for="sg">

    <tunnel-group>tunnel_group_ravpn_member</tunnel-group>
    <aggauth-handle>1411224338</aggauth-handle>
    <auth-method>multiple-cert</auth-method>
    <auth-method>single-sign-on</auth-method>
    <config-hash>1582419311100</config-hash></opaque>
    <auth>
    <password>123456</password>
    <username>hatzin</username></auth>
    </config-auth>
    "


  • Admin

    Use \n to go to a new line



  • Thanks, Ruri,

    I tried many times, it seems not working. How to choose/set Content-Type?

    Can it work for this user-agent, AnyConnect Windows 4.7.04056? my bro

    "User-Agent: AnyConnect Windows 4.7.04056"

    Any suggestions, thanks again


  • Admin

    How is it possible that the request you pasted has no content-type?



  • Ruri, thx
    It is from http debugger when anyconeect started with accounts. It is a weird. so wonder if ob is working for it


Log in to reply